Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/dierenpe/public_html/plugins/content/themlercontent/lib/Shortcodes.php on line 2031

Dagopvang

 

Bij ons kunt u terecht met uw hond op moment dat u een dagje niet thuis bent. Dit kan om een enkele keer gaan zoals een dagje op visite bij familie of een dagje naar een pretpark. Natuurlijk is het mogelijk om uw hond een vaste dag van de week te brengen in verband met bijvoorbeeld werk.
Uw hond komt in een van onze mooie lichten verblijven die zowel over verwarming als airco beschikken. U hond komt maar liefst 5 a 6 keer buiten in onze ruime speelweide. Tijdens de dagopvang houden we honden individueel of er moet de mogelijkheid zijn opzoek te gaan naar een structureel maatje voor in de weide.
U kunt bij ons terecht van maandag tot en met zaterdag voor dagopvang. Voor het brengen en het ophalen van uw hond spreken wij een vaste tijd af zodat we daar rekening meekunnen houden in onze planning. De richtlijnen voor het brengen maandag tot en met vrijdag zijn 7:00 – 8:00 en voor ophalen 17:00 – 19:00. Zaterdag brengen en halen op afspraak.

De kosten voor dagopvang zijn 11,- euro per dag. Bent u van plan uw hond geregeld te brengen dan kunt u kiezen voor een strippenkaart. Op die manier betaald u 100 euro voor een strippenkaart waar u hond 10 keer bij ons kan verblijven.

Kortom wij bieden u het volgende:
- Opvang voor een enkele keer of structureel
- Individuele opvang
- Regelmatig in onze speelweide
- Licht verblijf met zowel verwarming als airco
- Opvang maandag tot en met zaterdag
- Optie om voor 10 keer een strippenkaart te kopen van 100,- euro