Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/dierenpe/public_html/plugins/content/themlercontent/lib/Shortcodes.php on line 2031

Vakantieopvang

 

 

Laat u hond met een gerust hart achter in ons dierenpension. Wij begrijpen dat het niet niks is om uw hond zomaar weg te brengen tijdens u vakantie. Het is daarom ook mogelijk om een keer vrijblijvend langs te komen, zodat u een gevoel krijgt bij de verzorgers en de verzorging die wij aan uw huisdier leveren.

Wij hebben mooie lichten verblijven voor uw hond met sinds kort ook airco voor in de hete zomerse dagen. Alle honden krijgen beschikking over een plastic mand met dekens. Indien u het prettig vind om een eigen mand of deken mee te nemen is dit uiteraard mogelijk.
Natuurlijk zorgen wij ervoor dat ze altijd de beschikking hebben over een gevulde waterbak. De honden krijgen twee keer per dag te eten. Het is ook mogelijk om eigen dieetvoer mee te nemen. Zelf voeren wij een krokante lam-rijst brok. Daarnaast krijgen de honden een schep natvoer om ze extra te verwennen. En als toetje krijgen ze een boterham met leverworst voor de stoelgang. Mocht u hond last hebben van een voedsel allergie vergeet dit dan niet aan ons te melden.

Uw hond komt minimaal 5 a 6 keer per dag bij ons buiten. Afhankelijk van de hond en uw wensen wordt hij/zij individueel of gezamenlijk uitgelaten. Wij zijn geen voorstander van grote roedels en kiezen in de meeste gevallen er voor om een maatje te zoeken bij u hond. Dit is niet altijd mogelijk mocht dit ons niet lukken vermaken wij u hond met een speeltje.

Heeft de vacht van uw hond onderhoud nodig dat is geen enkel probleem. Wij gaan er vanuit dat u zelf de vacht goed heeft bij gehouden. Mocht u dit u niet gelukt zijn dan is er de mogelijkheid tot een uitgebreide borstelbeurt of wasbeurt. Daarnaast bieden wij ook overige behandelingen in onze hondenkapsalon. Klanten die het verblijf combineren met een behandelingen krijgen korting.

Kortom wij bieden u het volgende:
- De mogelijkheid om kennis te maken en de verblijven te bezichtigen
(niet mogelijk in hoogseizoen)
- Lichten verblijven met de luxe van zowel verwarming als airco 
(buiten verblijf behoort ook tot de mogelijkheid)
- Mogelijkheid om persoonlijke spullen mee te geven zoals mand of speeltje
- De keuze om uw eigen voer mee te nemen
- U hond komt regelmatig buiten, minimaal 5 a 6 keer per dag
- Mogelijkheid u hond individueel of gezamenlijk uit te laten
- Vachtverzorging
- Extra behandelingen bij hondenkapsalon blacky (gevestigd op de zelfde locatie)