Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/dierenpe/public_html/plugins/content/themlercontent/lib/Shortcodes.php on line 2031

Voorstellen

Dierenpension Blacky heeft als doel om uw hond net zo'n leuke vakantie te bezorgen als het baasje. We vinden het dan ook van belang dat uw hond voldoende aandacht krijgt en de ruimte heeft om zich te vermaken. Hiervoor is een grote speelweide aanwezig.

Ons hondenpension is een familiebedrijf waarin met name moeder en dochter de verzorging van uw hond op zich nemen, maar ze zouden het niet kunnen zonder de ondersteuning van hun partners. Bij Gerda Pluijgers is de voorliefde voor honden al vroeg ontstaan en heeft op 18e jarige leeftijd haar papieren gehaald om honden te mogen knippen, plukken, effileren en scheren.

Inmiddels heeft ze al meer dan 40 jaar ervaring als hondentrimster en is ze nog steeds werkzaam in haar eigen hondenkapsalon Blacky in Groesbeek. Daarnaast zijn we momenteel druk bezig met de aanleg van een hondenkapsalon bij het hondenpension in Ven-Zelderheide. Ons eigen hondenpension is een aanvulling op het werk wat zij al deed. “Ik vindt het heerlijk om omringd te zijn door honden”.

Dochter Silvia is opgegroeid met haar moeders voorliefde voor honden. Samen met haar moeder ging ze al op jonge leeftijd mee naar hondenshows. Haar moeder heeft haar veel geleerd over honden. Door het hondenpension kan ik thuis blijven, veel buiten zijn en mijn dag door brengen met honden. “Ik vindt het heerlijk om samen met de honden buiten in de speelweide te zijn.”

Onze filosofie
Zelf zijn wij in het bezit van twee honden die wij in het verleden ook wel eens hebben onder gebracht in een hondenpension in de omgeving van Nijmegen. Toen vonden we het van belang dat onze honden samen werden gehouden, niet bij andere honden kwamen, voldoende beweging kregen en daarnaast gaven wij graag hun eigen mand mee van thuis.

Bij het opzetten van ons hondenpension kunnen wij hier rekening mee houden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat er naar de eigenaar wordt geluisterd. U kunt zelf uw voorkeur doorgeven om uw hond individueel te houden of samen met andere honden te laten spelen. Natuurlijk wordt bij het samen spelen rekening gehouden met de verschillende type honden. Wij kunnen u daarom niet garanderen dat uw hond altijd een speelmaatje heeft. Maar mocht dit niet het geval zijn kan hij of zij altijd nog lekker rennen, snuffelen en samen met ons spelen in de grote speelweide. Aan beweging dus geen gebrek!

Het meegeven van een eigen mand of kleed is bij ons daarom geen probleem. Natuurlijk bezitten wij over alle benodigde spullen en is dit niet noodzakelijk.