Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/dierenpe/public_html/plugins/content/themlercontent/lib/Shortcodes.php on line 2031

Voorwaarden & Tips

Handige tips voor het verblijf van uw hond bij hondenpension Blacky

- Geef u uw hond liever geen eten vlak voor het vertrek. Door de spanning kan zijn buik van slag raken en hierdoor moeten overgeven of aan de diarree raken.

- Ons advies is om de hond de kans te geven ons dierenpension te leren kennen. Dit kan doormiddel van een proefnachtje. Op deze manier weet de hond dat hij ook weer opgehaald wordt.

- U kunt bij ons het pension van binnen bekijken op afspraak buiten het hoogseizoen aangezien dit voor de honden voor onrust zorgt.

- U geeft bij ons de hond af en wij zullen uw hond daarna meenemen naar het pension. Voor de hond is het prettiger om weg te gaan van het baasje als dat het baasje bij de hond weggaat. Daarnaast voorkomt het extra onrust in het pension dat is ook wel zo prettig voor onze overige gasten.

- Het is voor de hond fijner om overdag gebracht te worden dan zijn ze beter aan hun omgeving gewend voordat het donker wordt en ze de nacht ingaan.

- Breng ons altijd op de hoogte van allergieën die bij u bekend zijn.

- Maak gebruik van de mogelijkheid uw hond te laten wassen of behandelen bij hondenkapsalon Blacky.

Voorwaarden kunt u hier downloaden